网友您好, 请在下方输入框内输入要搜索的题目:

题目内容 (请给出正确答案)
单选题
The underlined word “bees” in the passage means _____.
A

fly

B

competition

C

guess

D

research


参考答案

参考解析
解析:
根据上下文可知,文章主要在叙述体育竞技相关的事情,因此bees在此句与体育竞技有关,应理解为“竞争,比赛”,故选B。
更多 “单选题The underlined word “bees” in the passage means _____.A flyB competitionC guessD research” 相关考题
考题 The underlined word "deter" in Paragraph 3 most probably means .A. discourage B. remove C. benefit D. free

考题 The underlined word “deny” in the passage means “__________”.A. 误解 B. 否认 C. 疏远 D. 减轻

考题 The word“shoot”underlined in the 2nd passage probably means“”.A.send forB.move quicklyC.come outD.grow quickly

考题 The underlined word \\\thwart\\\ (Para. 1) most probably means \\\thwart\\\ (Para. 1) most probably means \\\________\\\.[A] destroy[B] forbid[C] cure[D] prevent

考题 28. The underlined word "relatives" means "_______ " in Chinese.A . 律师B.亲属C.裁判D.经理

考题 The underlined word “buy” in the third paragraph means 。A. mind B. admitC. believe D. expect

考题 The underlined word“inform”in Paragraph 2 probably means“ ”.A.affectB.changeC.disturbD.reject

考题 23. The underlined word "gorgeous" means " _______ '.A. beautifulB. differentC. importantD. necessary

考题 单选题The word “contain” underlined in Paragraph 3 means ______.A restrainB includeC have capacity forD be equal to

考题 单选题According to Helen, the word “passivity” underlined in Paragraph 3 means ______.A passive to workmatesB passive to loversC selfness and indifferenceD dullness and keeping to oneself

考题 单选题The underlined word reduce probably means ______.A to make something lessB to make something betterC to make something moreD to make something cleaner

考题 单选题The word “particulars” underlined in Paragraph 1 means ______.A minor errorsB specific factsC small distinctionsD individual people

考题 单选题Which of the following has the closest meaning to the underlined word “opportunity” in this passage?A Reward.B Interest.C Ability.D Chance.

考题 单选题The word “edge” underlined in Paragraph 5 means __________.A something very sharpB the outside limit or boundaryC the degree of anger, nervousness or annoyanceD a slight advantage over somebody

考题 单选题The underlined word “fumble” in the first sentence probably means _____.A examineB take outC lookD feel

考题 单选题The underlined word bend probably means ______ here.A trafficB subwayC turningD Danger

考题 单选题The underlined word “assumes” here probably means ______.A thinksB remembersC disagreesD follows

考题 单选题The word “agoraphobia” underlined in the last paragraph means phobia for.A everythingB new placesC social activityD new people

考题 单选题The underlined word “construction” means _____ in Chinese.A 创立B 设计C 施工D 竣工

考题 单选题The word “couriers” underlined in Paragraph 1 means.A general mail serviceB persons sending mailsC emergency mail serviceD international mail service

考题 单选题The underlined word “delighted” means _____.A sureB sorryC surprisedD pleased

考题 单选题The underlined word “transfer” in this passage most probably means “_____”.A createB pass onC take offD describe

考题 单选题The underlined word“gulf”in the passage means _____.A deep understanding between the old and the youngB different ideas between the mother and the daughterC free talks between mother and daughterD part of the sea going far in land

考题 单选题The underlined word “poignant” in the passage means “ _____.”.A 平淡的B 明显的C 深刻的D 艰苦的

考题 单选题In Paragraph 3, the underlined word “athletes” means _____.A people who support the gamesB people who watch the gamesC people who organize the gamesD people who compete in the games

考题 单选题The word “frighten” in the passage means ______.A threatB terrifyC happy

考题 单选题In Passage 2, the word check (line 60) most nearly means ______.A validateB constrainC directD encourageE compete