网友您好, 请在下方输入框内输入要搜索的题目:
题目内容
(请给出正确答案)
单选题
According to the passage, the greatest part of the solar energy that reaches the Earth is _____.
A
reflected back to space by snow and ice
B
concentrated at visible wavelengths
C
absorbed by carbon dioxide molecules
D
absorbed by atmospheric water vapor
参考答案
参考解析
解析:
根据文章第一段第二句可知,“these molecules allow radiation at visible wavelengths, where most of the energy of sunlight is concentrated, to pass through”,由此可以推断选项B是正确的。
根据文章第一段第二句可知,“these molecules allow radiation at visible wavelengths, where most of the energy of sunlight is concentrated, to pass through”,由此可以推断选项B是正确的。
更多 “单选题According to the passage, the greatest part of the solar energy that reaches the Earth is _____.A reflected back to space by snow and iceB concentrated at visible wavelengthsC absorbed by carbon dioxide moleculesD absorbed by atmospheric water vapor” 相关考题
考题
Earth-like planets are extremely common in the Universe, () the latest computer simulation of the formation of the Solar System.
A.according toB.in addition toC.in regard toD.thanks to
考题
According to the passage, what is the most important job for a perfect mom?________________________________________________________
考题
According to the passage,the greatest challenge to the new high-speed railway plan is .A.technical issuesB.safety of the systemC.financial problemsD.maintenance of railway tracks
考题
According to the passage, the first settlers used wood for their utensils and tools because it was ______.A.durableB.inexpensiveC.availableD.attractive
考题
This passage is intended to __________.A. discuss part-time jobs for students in generalB. encourage students to take up part-time jobsC. show the benefits of part-time jobs to students' studiesD. praise boys and girls who work part time
考题
According to the passage,quicksand is usually found______.A. on hillsidesB. far inlandC. near waterD. on prairies
考题
According to the passage, "special cases" refers to cases where ______.A) students attend a school only part -timeB) students never attended a school they listed on their applicationC) students purchase false degrees from commercial firmsD) students attended a famous school
考题
It can be inferred from the passage that which of the following presents the greatest danger to diver?A) Pressurized helium.B) Nitrogen diffusion.C) Nitrogen bubbles.D) An air embolism.
考题
The greatest strain,when lifting a load with the jumbo purchase,is on ______.A.all of the parts,dividing the load equallyB.the hauling part because it must absorb the frictional losses of all the sheavesC.the parts in the movable blockD.the standing part because it is directly connected to the weight
考题
Which of the following is true according to the passage?( ) A.The visit lasted only five months.
B.The visit coincided with American industrialization.
C.The first part was published in 1835; the second part in 1840.
D.The second part was more optimistic than the first.
考题
单选题According to the passage9 which of the following statements is NOT TRUE?A
Solar panels are very expensive to install.B
Sheridan Community Schools is completely solar-powered.C
In 2014, fewer than l,000 schools used solar power in the US.D
More and more schools are switching to solar power to cut costs.
考题
单选题According to the passage, under the great pressure of life, many women _____.A
will do a part-time job along with the full-time jobB
would rather stay at home than apply for a part-time positionC
would be fired if they can not finish the job quicklyD
will agree to have their working hours shortened if required
考题
单选题According to the passage, most meals are not included in the price of tours mainly because _____.A
meals make up a large part of the tour budgetB
meal prices vary a lot from place to placeC
people dislike menus offered by tour guidesD
people have different eating habits
考题
单选题This passage is mainly about ______.A
deforestation in the rural agricultural societiesB
use of rice husks as an insulation materialC
design and use of a solar ovenD
maintenance of temperature in a solar oven
考题
单选题The greatest strain,when lifting a load with the jumbo purchase,is on().A
all of the parts,dividing the load equallyB
the hauling part because it must absorb the frictional losses of all the sheavesC
the parts in the movable blockD
the standing part because it is directly connected to the weight
考题
填空题According to the passage, visualization works without searching deeply into concepts and theories.____
考题
单选题According to the passage, solar energy has the following benefits EXCEPT that______.A
it creates no pollutionB
it can save moneyC
solar panels are easy to maintainD
solar energy is renewable
考题
单选题According to the passage, which of the following is NOT a disadvantage of part time education?A
It brings inconveniences to one’s career.B
It tends to last too long for many people to complete a degree program.C
It requires some break in one’s career.D
It tends to shorten students’ family time.
考题
单选题According to the passage, which of the following is TRUE?A
Freedman and his colleagues hired 400,000 Americans to collect data.B
About four hundred thousand Americans worked for Freedman's team full time for 13 years.C
People who took part in Freedman's research are about 50 to 70 years old.D
People who are 50 to 70 years old seldom drink coffee
考题
单选题According to the passage, to decide the exact amount of tax to be paid is _____.A
simpleB
easyC
difficultD
interesting
考题
单选题According to the passage, _____ may NOT be the character of the author’s father.A
demandingB
practicalC
stubbornD
liberal
考题
单选题What is the fourth paragraph of the passage mainly about?A
The ways to use solar power.B
The advantages of solar power.C
The places to build the solar power plants.D
The difficulties of putting solar power to use widely.
考题
问答题What is the significance to understanding the sunspot component according to the passage?
考题
单选题In which part of a newspaper can we probably read this passage?A
TravelB
CultureC
TechnologyD
Advertisement
考题
单选题According to the passage, which of the following is NOT TRUE?A
Most voters support the government's effort to help young people to work.B
Some people protest against the government's attempt to force young people to work.C
There are more than one million young people who took part in the program.D
There are more than one million young people who are jobless.
热门标签
最新试卷