网友您好, 请在下方输入框内输入要搜索的题目:
题目内容
(请给出正确答案)
单选题
What Call We learn about the Greyhound tickets?
A
They are not available for traveling outside the U. S.
B
Travelers should buy their tickets in person.
C
Babies Call not travel free with their parents.
D
They have the exact travel date on them.
参考答案
参考解析
解析:
推理判断题。题目询问“我们对Greyhound公司的票了解…?”A项说没有去往美国以外的票,与文章最后一段所述事实不符;B项说旅行者要亲自购票,与原文第二段第一句“It’s easy to purchase a ticket for a friend or family member”不符;C项说孩子不能跟父母一起免费坐车,与原文第三段最后一句“Children under two years of age travel free with an adult who has a ticket”不符;D项说票上要有确切的日期,符合原文第三段第一句“Grey-hound now requires that all tickets have travel dates fixed at the time of purchase”的意思。正确答案为D。
推理判断题。题目询问“我们对Greyhound公司的票了解…?”A项说没有去往美国以外的票,与文章最后一段所述事实不符;B项说旅行者要亲自购票,与原文第二段第一句“It’s easy to purchase a ticket for a friend or family member”不符;C项说孩子不能跟父母一起免费坐车,与原文第三段最后一句“Children under two years of age travel free with an adult who has a ticket”不符;D项说票上要有确切的日期,符合原文第三段第一句“Grey-hound now requires that all tickets have travel dates fixed at the time of purchase”的意思。正确答案为D。
更多 “单选题What Call We learn about the Greyhound tickets?A They are not available for traveling outside the U. S.B Travelers should buy their tickets in person.C Babies Call not travel free with their parents.D They have the exact travel date on them.” 相关考题
考题
How men first learnt to invent words is unknown; in other words, the origin of language is a mystery. All we really know is that men, unlike animals, somehow invented certain sounds to express thought and feelings, actions and things, so that they could communicate with each other; and that later they agreed upon certain signs, called letters, which could be combined to present those sounds, and which could be written down. Those sounds, whether spoken or written in letters, we call words. The power of words, then, lies in their associations - the things they bring up before our minds. Words become filled with meaning for us by experience; and the longer we live, the more certain words recall to us the glad and sad events of our past; and the more we read and learn, the more the number of words that mean something increases. Great writers are those who not only have great thoughts but also express these thoughts in words which appeal powerfully to our minds and emotions. This charming and telling use of words is what we call literary style. Above all, the real poet is a master of words. He can convey his meaning in words which sing like music and which by their position and association can move men to tears. We should therefore learn to choose our words carefully and use them accurately, or they will make our speech silly and vulgar. What is true about words?:A、They are used to express feelings onlyB、They can not be written downC、They are simply soundsD、They are mysterious.
考题
What do we learn about Thomas Jefferson?[A] His political view changed his attitude towards slavery.[B] His status as a father made him free the child slaves.[C] His attitude towards slavery was complex.[D] His affair with a slave stained his prestige.
考题
)22. What can we learn about the teacher from the passage?The teacher is a kind -teacher.②The teacher never scolds his students.③The teacher works very hard.④The teacher likes to help his students.A.①②③ B.①③④ C.①②③④
考题
What can we learn about Fight It?A. It helps the diabetics in financial difficulties.B. It organizes parties for volunteer once a year.C. It offers less expensive medicine to diabetics.D. It owns a well-known medical website.
考题
What can we learn about “Versed”?A. It consists of three parts.B. It is mainly about the American army.C. It is a book published two decades ago.D. It partly concerns the poet’s own life.
考题
What can we learn from the text?A. About 2,700 copies of “Versed” will be printed.B. Cancer made Armantrout stop writing.C. Armantrout got her degrees at UCSD.D. “Versed” has been awarded twice.
考题
What can we learn about the Mayan calendar?A. It was based on the European calendars.B. It was better than European calendars.C. It was as accurate as European calendars.D. It was copied by European calendars.
考题
What do we learn about Thomas Jefferson?A.His political view changed his attitude towards slavery.B.His status as a father made him free the child slaves.C.His attitude towards slavery was complex.D.His affair with a slave stained his prestige.
考题
We _____ rather talk about football or the weather or what we had for lunch.A: willB: shouldC: wouldD: could
考题
What can we learn about the design of the "Case Study House"?A.Mechanical devices were widely used.B.Natural scenes were taken into consideration.C.Details were sacrificed for the overall effect.D.Eco-friendly materials were employed.
考题
What would someone learn from this text?( )A.How to make a lot of money.B. How to write a book about business.C. What the book is about.D. What the writer"s family is like.
考题
What is the inegge mainly expressed in the story?A.we should learn to he generousB.It is honorable to help those in need.C.People in high postans are not like what we expectD.We should avoid judging people by their appearances.
考题
What is the message mainly expressed in the story?A. We should learn to be generous.B. It is honorable to help those in need.C. People in high positions are not like what we expect.D. We should avoid judging people by their appearances.
考题
What can we learn about Miss Jackson?A. She is a serious lady.B. She is a strict teacher.C. She is a narrow-minded lady.D. She is a poor but kind teacher
考题
What can we learn about Amos Peters?__________A.He is remembered for his love of animals
B.He donated $I ,000 to build the bridge
C.He was a member of the City Council
D.He was awarded a medal for building the bridge
考题
What can we learn about the author from Paragraph 4?__________A.She worked as a translator
B.She attended a lot of job interviews
C.She paid telephone bills for her family
D.She helped her family with her English
考题
Mary:How do you like the idea of having a picnic this Saturday?
John:Wonderful.But?56?
Mary:What about the Blue Mountain?It′s quite cool there.
John:That′s a good idea.Shall we invite Michael and his girlfriend to go with us?
Mary:Sure!It would?57?to have them with us.
John:Good!58?
Mary:You could buy some drinks and sandwiches.And some fruit,too.
John:OK.59?
Mary:How about 8 o′clock in the morning?It takes about two hours to get there.
John:OK.I′ll call Michael and tell him about our plan.We sure will?60.
第60题的答案是()A.When shall we set off
B.What is the time
C.have a wonderful time
D.start packing
E.be great fun
F.What could I get
G.What should I take
H.where to
考题
What do we learn about Wolfe from the passage A.He tried hard to remember what was in the classroom.
B.He stayed in the classroom for a short time.
C.He stayed drew a picture of Washington Square.
D.He followed the author into the classroom.
考题
单选题From the passage, we learn what Mr. Hughes lacked in his life was_____.A
educationB
loveC
moneyD
good looks
考题
单选题From the passage, we can learn that “Greyhound” is probably the name of _____.A
all airlineB
a hotelC
a websiteD
a bus company
考题
单选题What can we learn about the Greyhound tickets?A
They are not available for traveling outside the U.S..B
Travelers should buy their tickets in person.C
Babies Call not travel free with their parents.D
They have the exact travel date on them.
考题
单选题From the passage. We Call learn that “Greyhound” is probably the name of ______.A
all airlineB
a hotelC
a websiteD
a bus company
考题
单选题What can we learn about the company?A
It has the largest number of customers.B
It is grateful for its employees’ efforts.C
It is successful in the market place.D
It charges the least for its services.
考题
单选题What can we learn from the passage?A
It may be difficult for the young to learn new skills.B
Dogs play an important part in language and culture.C
We can be successful if we learn from our own mistakes.D
Dogs like the hottest days in summer very much.
考题
单选题Why should people call Greyhound for tickets in advance?A
To avoid waiting in lines at the booking office.B
To hand in necessary traveling documents.C
To get tickets from the nearest terminal.D
To fix the traveling destination in lime.
考题
单选题What can we learn about the Greyhound tickets?A
They are not available for traveling outside the U. S.B
Travelers should buy their tickets in person.C
Babies Call not travel free with their parents.D
They have the exact travel date on them.
热门标签
最新试卷