网友您好, 请在下方输入框内输入要搜索的题目:

题目内容 (请给出正确答案)
单选题
Johannes Gutenberg’s invention probably refers to ______.
A

printing technology

B

transportation technology

C

the Reformation and the Enlightenment

D

industrial revolution


参考答案

参考解析
解析:
Johannes Gutenberg’s invention出现在第三段最后一句,该句指出“Johannes Gutenberg的发明不仅促进了宗教改革和启蒙运动的发展,而且也促使欧洲农业和工业革命的产生”。结合上一段最后一句提到的“But the real secret was the use of an easily cast metal”,可知Johannes Gutenberg的发明应该指的是印刷技术。
更多 “单选题Johannes Gutenberg’s invention probably refers to ______.A printing technologyB transportation technologyC the Reformation and the EnlightenmentD industrial revolution” 相关考题
考题 During the Industrial Revolution things changed .Farmers left their fields and went to work in factories, mines and mills. () 此题为判断题(对,错)。

考题 D. H. Lawrence’s attitude towards industrial revolution is not shown very clearly in his works.() 此题为判断题(对,错)。

考题 The Industrial () started during the last part of the 18th century, in the same period as the American and the French Revolutions. A.MovementB.DriveC.ProcessD.Revolution

考题 In the 18th century, there appeared ____ in England, which owed a great deal to the invention of machines. A.the Industrial RevolutionB.the Bourgeois RevolutionC.the Wars of the RosesD.the Religious Reformation

考题 The industrial revolution modified the whole structure of English society.A:destroyed B:broke C:smashed D:changed

考题 The industrial revolution modifed the whole structure of English society.A:destroyed B:broke C:smashed D:changed

考题 Technologically,the modern buildings are more advanced.The sentence means_____.A.the ancient architects had no technology B.the modern architects use more advanced technology C.the modern buildings are advanced because they are completely different from the ancient buildings D.the modern buildings are more beautiful

考题 Consequences of the Industrial Revolution

考题 The Industrial Revolution (1780-1830)

考题 Britain’s Industrial Revolution took place between ()and ()

考题 信息技术(IT)的英文全称是()。A、Internet TechnologyB、Information TechnologyC、Information TechnicalD、Input Device

考题 单选题What is the best title for this passage? ______.A The Theory of Division of Labour and Its SignificanceB The Industrial Revolution and Its SignificanceC The Causes of Industrial RevolutionD Adam Smith, the Economist and Philosopher

考题 单选题The author refers to Abernathy’s study most probably in order to _____.A qualify an observation about one rule governing manufacturingB address possible objections to a recommendation about improving manufacturing competitivenessC support an earlier assertion about method of increasing productivityD suggest the centrality in the Unit States economy of a particular manufacturing industry

考题 单选题From the passage we know that the Industrial Revolution ______.A led to Adam Smith’s idea of specialisationB was finished in the nineteenth centuryC also has its side-effects in societyD put an end to poverty in the world

考题 单选题What do we find after the development of the laser in the 1960s?A Industrial revolution brought surgery changed greatly.B Medical help became available for industrial workers.C The study of art went through a complete revolution.D Human being’s methods in surgery changed greatly.

考题 单选题MAINLY GOOD BECOMING MODERATE.This forecast probably refers to()in a certain area.A visibilityB windsC seaD fog

考题 问答题Consequences of the Industrial Revolution

考题 问答题The Industrial Revolution (1780-1830)

考题 填空题Britain’s Industrial Revolution took place between ()and ()

考题 单选题The industrial revolution brought with it ______.A political struggle by the working classesB shifting roles for the female in the familyC more wealth for the women who worked in factoriesD confusion of cultural identity for women

考题 单选题According to the passage, the Industrial Revolution is responsible for the following results except ______.A prosperityB crimeC unemploymentD overcrowdedness

考题 填空题After the invention of printing press, people no longer had to live by oral tradition and memory.____

考题 单选题The words “a major label” in Paragraph 4 most probably refers to a.A government agencyB podcasting directorC public radio stationD record company

考题 单选题The mass production of goods from the Industrial Revolution in the 1800’s made person-to-person selling less efficient than mass distribution.A influential B effective C sensible D frequent

考题 单选题The other end of the leash most probably refers to _____.A a dogB a dog’s ownerC dog owner’s friendD a dog’s rival

考题 单选题An example of a product which might well has been advertised during the early stages of the Industrial Revolution is _____.A a cooking utensilB new child’s toyC tinned fruitD household soap

考题 单选题During the Industrial Revolution people began to like to have a tan because it was a sign of______.A good healthB great strengthC wealthD youth