网友您好, 请在下方输入框内输入要搜索的题目:
题目内容
(请给出正确答案)
单选题
According to the author, by interacting with people who study liberal arts, engineering students can _____.
A
balance engineering and the liberal arts
B
receive guidance in their careers
C
become noble idealists
D
broaden their horizons
参考答案
参考解析
解析:
细节题。工科学生与文科学生互动会怎样呢?文中第二段话第四句说我想通过与文科学生互动来开拓眼界,D项与原文意同,故D为答案。
细节题。工科学生与文科学生互动会怎样呢?文中第二段话第四句说我想通过与文科学生互动来开拓眼界,D项与原文意同,故D为答案。
更多 “单选题According to the author, by interacting with people who study liberal arts, engineering students can _____.A balance engineering and the liberal artsB receive guidance in their careersC become noble idealistsD broaden their horizons” 相关考题
考题
The most traditional definition of a human community was a group of people larger than a family that interact. A community may include people who have at least one common point of interest. In the past, community members lived relatively close to one another in one geographical location: in the same village, town, or city. Nowadays, however, the word community can mean a national, an international, or even an online group of interacting individuals. Therefore, a new definition of community might be a group of people that recognize that they have something in common.
考题
In the author's opinion,______.A. it is true that life in America is much faster than that in any other cityB. people living outside big cities are lazy and miserableC. most American people enjoy living in the suburbs of big citiesD. those who are busy are not necessarily unfriendly
考题
Which the following statements is TRUE according to the passage?A. The United Nations says about 50 million acres of rain forests are cut down every year.B. Luckily people and the mass media all paid special attention to the depletion of rain forests.C. The author thought the oceans' survival is questionable.D. People have stopped cutting down rain forests because of the opposition of most people.
考题
according to the author, who was to be credited for the development of the “american system of production“ in the early nineteenth century?A. John H. Hall.B. Henry Ford.C. Eli Whitney.D. Thomas Edison.
考题
According to the author, the reason why we go wrong about our friends is that ______.A)we fall to listen carefully when they talkB)people tend to be annoyed when we cheek what they sayC) people usually state one thing hut means anotherD)we tend to doubt what our friends say
考题
According to those who welcomed the railway, the railway itself should include all the following except that ______.A) the railway enables people travel fastB) the railway brings comfort to peopleC) the railway makes the world peacefulD) the railway leads the world to war as well
考题
According to the author,what may“image- based communication”influence voter’s behavior?( ) A.People might vote on their identities
B.People might vote on their“hidden mental hunters”
C.People might vote on arguments,independent of identity
D.People might vote on political advertisers who have better stories
考题
According to the author,who is dominating the market for small tablet computers?( ) A.iPad
B.iPad mini
C.Kindle and Android tablets
D.Nobody.It is a highly competitive market
考题
According to the author,what may“image- based communication”influence voter’s behavior?( ) A.People might vote on their identities.
B.People might vote on their“hidden mental hunters”
C.People might vote on arguments,independent of identity.
D.People might vote on political advertisers who have better stories.
考题
单选题According to the author, when buying a house, along the south coast of England, people should _____.A
be aware of the potential danger involvedB
guard against being cheated by the house agentC
take the quality of the house into consideration
考题
单选题In first two paragraphs, the author implies that _____.A
a scientist may be confused what science meansB
young people have not done much work in laboratoryC
people who said young people should be scientifically educated have the tight idea on scienceD
a philosopher is also a scientist
考题
单选题According to the author, people’s opinions of leadership are on the whole quite _____.A
dividedB
originalC
misleadingD
sophisticated
考题
单选题In the last paragraph the author points out that ______.A
sleeping less is good for human healthB
people ought to be persuaded to sleep less than beforeC
it is incorrect to say that people sleep too littleD
those who can sleep less should be encouraged
考题
单选题According to the author, who of the following would be labeled as intolerant?A
Someone who turns a deaf ear to others’ opinions.B
Someone who can’t put up with others’ tastes.C
Someone who values only their own opinions.D
Someone whose opinion harms other people.
考题
单选题According to the author, the United States claims to be a nation _____.A
composed of people having different valuesB
encouraging individual pursuitsC
sharing common interestsD
founded on shared ideals
考题
单选题According to the author, by interacting with people who study liberal arts, engineering students can _____.A
balance engineering and the liberal artsB
receive guidance in their careersC
become noble idealistsD
broaden their horizons
考题
单选题Lovely useless things, according to the author, serve the purpose of _____.A
decorating the houseB
showing off one’s artistic tasteC
reminding people of things pastD
revealing one’s tendency to waste money
考题
单选题Which of the following statements is TRUE, according to the author?A
Everyone has a right to hold his own opinion.B
Free expression of opinions often leads to confusion.C
Most people tend to be careless in forming their opinions.D
Casual use of the word “opinion” often brings about quarrels.
考题
单选题According to the author, sex roles_____.A
are socially determinedB
are emotionally and physically determinedC
can only be determined by what education people takeD
are biologically and psychologically determined
考题
单选题According to the author, people with trusting hearts are______.A
not likely to be mistreated by othersB
less likely to get heart diseasesC
usually intelligent and wiseD
usually very religious
考题
单选题According to the passage people who have experienced ups and downs may become _____.A
nervous when faced with difficultiesB
physically and mentally strainedC
more capable of Coping with adversityD
indifferent, toward what happens to them
考题
单选题According to the author, a PC is _____A
a luxury that only few people are able to possess.B
a tool to enhance our creativity and intelligence.C
a necessity for life that we can’t do without.D
a way to make the world a better place.
考题
判断题Brokers are those people, according to the passage, who buy or sell business shares for others.A
对B
错
考题
单选题According to the author, living in a city causes stress because there are so many people who are ______.A
in need of helpB
naturally aggressiveC
likely to commit crimeD
anxious to succeed
考题
单选题In first two paragraphs, the author implies that______.A
a scientist may be confused what science means.B
young people have not done much work in laboratory.C
people who said young people should be scientifically educated have the tight idea on science.D
a philosopher is also a scientist.
考题
单选题According to the passage, which of the following is NOT TRUE?A
Most voters support the government's effort to help young people to work.B
Some people protest against the government's attempt to force young people to work.C
There are more than one million young people who took part in the program.D
There are more than one million young people who are jobless.
考题
单选题According to the author, to be an anthropologist means we should _____.A
take interest in what we are doingB
not take interest in what other people are doingC
judge other people’s behaviors with accepted standardsD
not judge other people’s behaviors with our own standards
热门标签
最新试卷