网友您好, 请在下方输入框内输入要搜索的题目:
题目内容
(请给出正确答案)
单选题
About ______ people were hurt in the head-on train crash.
A
18
B
29
C
60
D
250
参考答案
参考解析
解析:
【文章大意】本文是一篇新闻回顾,共提到了四则简短的新闻。
细节理解题。根据第一则新闻最后一句 “About 60 people were hurt”可知,在这次事故中有60人受伤。
【文章大意】本文是一篇新闻回顾,共提到了四则简短的新闻。
细节理解题。根据第一则新闻最后一句 “About 60 people were hurt”可知,在这次事故中有60人受伤。
更多 “单选题About ______ people were hurt in the head-on train crash.A 18B 29C 60D 250” 相关考题
考题
They were afraid to complain about the noise lest they ________ the people next door.
A.would annoyB.annoyC.might annoyD.annoyed
考题
We can learn from the text that the wheels of the Grout Portable .A. were difficult to separateB. could be split into 6 piecesC. were fitted with solid tyresD. were hard to carry on a train
考题
How are the team playing?----They’re playing well, but one of then ()hurt.A. gotB. getsC. areD. were
考题
Though many people observed the accident which occurred in the center of the city, they were not sure about the exact (series) of events. 选择能代替括号里的选项A、seriousB、successionC、sequenceD、subequal
考题
The drivers were killed in a head-on ( ) involving a number of cars on the main road into town.
A. crashB. collisionC. clashD. crack
考题
— Were all three people in the car injured in the accident?— No, ______ only the two passengers who got hurt.
A there isB it wereC there wasD it was
考题
They were very _____ about the people who lived upstairs since they have never talked to each other.
A. curiousB. funnyC. hardD. worried
考题
71--75There were smiling children all the way. Charily they knew at what time the train passed their homes and they made it their business to stand along the railway, wave to complete strangers and cheer them up as they rushed towards Penang. Often whole families stood outside their homes and waved and smiled as if those on the trains were their favorite relatives. This is the simple village people of Malaysia. I was moved.I had always traveled to Malaysia by plane or car, so this was the first time I was on a train. I did not particularly relish the long train journey and had brought along a dozen magazines to read and reread. I looked about the train. There was not one familiar face. I sighed and sat down to read my Economics.It was not long before the train was across the Causeway and in Malaysia. Johore Baru was just another city like Singapore, so I was tired of looking at the crowds of people as they hurried past. As we went beyond the city, I watched the straight rows of rubber trees and miles and miles of green. Then the first village came into sight, Immediately I came alive; I decided to wave hack.From then on my journey became interesting. I threw my magazines into the waste basket and decided to join in Malaysian life. Then everything came alive. The mountains seemed to speak to me. Even the trees were smiling. I stared at everything as if I was looking at it for the first time.The day passed fast and I even forgot to have my lunch until I felt hungry. I looked at my watch and was surprised that it was 3:00 pm. Soon the train pulled up at Butterworth. I looked at the people all around me. They all looked beautiful. When my uncle arrived with a smile, I threw my arms around him to give him a warm hug (拥抱). I had never done this before. He seemed surprised and then his weather-beaten face warmed up with a huge smile. We walked arm in arm to his car.I looked forward to the return journey.第71题:The author expected the train trip to beA. adventurousB. pleasantC. excitingD. dull
考题
What did the author remember most fondly of her train trip?A. The friendly country people.B. The mountains along the way.C. The crowds of people in the streets.D. The simple lunch served on the train.
考题
There are about 70 people__________in the accident.A.were killed
B.who killed
C.killing
D.killed
考题
Although the Wars of the Roses were fought intermittently for()years,ordinary people were little affected and went about their business as usual.A20B30C40D50
考题
单选题Although the Wars of the Roses were fought intermittently for()years,ordinary people were little affected and went about their business as usual.A
20B
30C
40D
50
考题
单选题Leslie’s upset. She invited about 20 people to her house for a party and then no one showed up. The least they ______ have done was to call to say they ______ to go.A
might; were going B
could; weren’t goingC
might; weren’t supposed D
should; were going
考题
单选题What kind of people did Tina choose to write about in her first column? A
People who were very well known.B
People who had interesting ideas.C
People who lived in luxury.
考题
单选题_____A
Many people died in a fire.B
Two persons were injured.C
There was a traffic accident.D
There was an air crash.
考题
单选题We were sorry for any()convenience caused by the late arrival of the train.A
unB
inC
imD
dis
考题
单选题Why is a “selling panic” much less likely in the housing market?A
Because most houses are primary residences.B
Because people have locked in low mortgaged rates.C
Because people could only qualify for smaller mortgages.D
Because people don’t believe housing market would crash.
考题
单选题—How many people were invited to the meeting?—About six ______A
hundredB
hundredsC
hundred ofD
hundreds of
考题
单选题The people who were watching from the beach ______.A
offered to help without knowing what to doB
did not want to put themselves in any dangerC
realized the trouble but could do nothing about itD
did not know there was something wrong with the ship
考题
单选题Leslie’s upset. She invited about 20 people to her house for a party and then no one showed up. The least they _____ have done was to call to say they _____ to go.A
might; were goingB
could; weren’t goingC
might; weren’t supposedD
should; were going
热门标签
最新试卷